Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką mysz polecacie do gry?

Smith71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuje jakiejś niedrogiej myszki. Nie potrzebuje dodatkowych guzików, a zależy mi na tym żeby była niezbyt duża i bezproblemowo chodziła bez podkładki! Może być bezprzewodowa, ale żeby baterie w niej szybko się nie wyładowywały ;)

Opublikowano

Ja polecam z serii Cyborg może nie taka mało kosztująca ale jest świetna i bardzo dobrze leży na ręce

Cyborg R.A.T 5

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Razer DeathAdder 3500dpi wydawała by się odpowiednia, choć nie wiem ile dla ciebie znaczy słowo "niedroga".

Cena tej myszki co podałem to ok. 70-80 PLN

Opublikowano

Razer DeathAdder 3500dpi wydawała by się odpowiednia, choć nie wiem ile dla ciebie znaczy słowo "niedroga".

Cena tej myszki co podałem to ok. 70-80 PLN

Chyba raczej 70 dolarów.

Kup sobie Razer Abyssus.

Opublikowano

Do lola nic specjalnego nie potrzeba moim zdaniem, ja mam tania myszke i dobra jak na jej cene a4tech 710 bk na sensorze avago w okolichac 40zl.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

A4 Tech x7 jak dla mnie najlepsza myszka w odpowiedniej cenie. Dobrze ''siedzi'' dlon na niej. Do tego mozesz wybrac sobie wzor

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Najlepsze myszki to te z tesco za 15zł. Kupiłem kiedyś myszkę za 100zł i działała przez 4 miechy, po tym czasie przyciski myszy się 'wyklikały' a swoją obecną mam od 1.5 roku i działa bez zarzutów :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja polecam najtanszą myszke za 10 zł z tesco czy cerfura :) styknie .

Po co ci lepsza? to nie mysz da ci przewage w grze :_ (facepalm)

A czy ja napisałem: "Jaką myszkę polecacie do wyjścia z Bronze V"?

Jest różnica ogromna w myszkach za 10zł z tesco, jakieś e5 z kablami które się plączą, nie chodzą bez podkładki i mają niskie dpi

Po prostu szukam myszki do 100zł, gdzie nie będę płacił za znaczek firmy na myszce a za jej funkcjonalność

Opublikowano

A czy ja napisałem: "Jaką myszkę polecacie do wyjścia z Bronze V"?

Jest różnica ogromna w myszkach za 10zł z tesco, jakieś e5 z kablami które się plączą, nie chodzą bez podkładki i mają niskie dpi

Po prostu szukam myszki do 100zł, gdzie nie będę płacił za znaczek firmy na myszce a za jej funkcjonalność

Ziomek,ja na myszce od 7 lat gram,też była za grosze i nie pisz bzdur że nie wyjdziesz z brązu V,llooool...

@top

http://allegro.pl/mysz-microsoft-sculpt-comfort-mouse-okazja-i3656356353.html
Opublikowano

Ja posiadam Logitech Corded Mosue M500 i przyjemnie się gra. Nie jest to myszka "przekombinowana". Bardzo dobrze leży w ręce. Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń.

Opublikowano

Ziomek,ja na myszce od 7 lat gram,też była za grosze i nie pisz bzdur że nie wyjdziesz z brązu V,llooool...

@top

http://allegro.pl/mysz-microsoft-sculpt-comfort-mouse-okazja-i3656356353.html

Nie jestem w brązie i nigdy nie byłem. To nie są bzdury, może faktycznie są jakieś wyjątki i zdarza się trafić na dobrą myszkę. Co więcej można się do takiej myszki przyzwyczaić. No ale jeśli już mam porównanie to wole lepsza myszkę niż żeby sobie chodziła jak chciała.

Poza tym złożyło się tak że miałem jedną z takich myszek na chwilę i nie wspominam dobrze :D

Skoro tak chwalicie te myszki to podawajcie chociaż firmy bo tego jest dużo i nie można oceniać wszystkich myszek z tesco jedną miarą

Opublikowano

Roccat Kova +

- Przyjemne podświetlenie

- Porgram do konfiguracji

- Dobra rozdzielczość

- 4 dodatkowe przyciski

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...